El jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco ha citat com investigat al director del diari La Razón, Francisco Marhuenda, dins de la investigació que segueix per la presumpta corrupció al Canal d'Isabel II.

Fonts pròximes al cas han indicat a Efe que també ha estat citat com investigat el president d'aquest mateix diari, Mauricio Casals.

Segons publica el diari El Espanyol, el jutge ha imputat Marhuenda i Casals per haver pressionat presumptament a Cristina Cifuentes perquè no denunciés les irregularitats en la gestió del Canal d'Isabel II.

En aquesta operació, que porta a terme la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil, han estat detingudes 12 persones, entre elles l'expresident de la Comunitat de Madrid Ignacio González.

També han estat citades com a testimonis cinc persones, entre elles l'actual presidenta madrilenya, Cristina Cifuentes; el conseller de Presidència, Àngel Garrido; la cap de Gabinet de Cifuente, Marisa González, el director general del Canal, Rafael Prieto, i el president del grup Atresmedia i de Planeta, José Crehueras.