Una dona de 40 anys que va aparèixer aquest dimarts 18 d'abril morta al seu domicili del Molar (Madrid) va morir a conseqüència de les mossegades del seu propi gos, un presa canari, ha informat a Europa Press una portaveu de la Comandància de la Guàrdia Civil de Madrid.

Van ser els companys de feina de la víctima els que van alertar al 112 de la seva absència a les 18.06 hores d'aquest dimarts, ha informat a Europa Press un portaveu d'Emergències Comunitat de Madrid 112. Van trobar a la dona al garatge amb diversos palets a sobre, pel que en principi es temia que la causa de la mort va ser l'aixafament.

No obstant això, amb l'aixecament del cadàver i la posterior autòpsia els experts forenses han conclòs que va morir dessagnada per les mossegades d'un presa canari de la seva propietat. La dona tenia diversos gossos al seu domicili.

Ara la Guàrdia Civil està investigant les causes de la mort i sospita que els palets van poder caure-li a sobre quan s'estava defensant l'atac del gos. Ara, els agents estan investigant si el gos comptava amb tots els papers en regla. L'animal està a lloc segur i en quarantena en un centre apropiat de la Guàrdia Civil.