Una portadora marroquina va morir en una allau humana a Fnideq, al pas fronterer del Tarajal que uneix aquesta localitat marroquina amb Ceuta, on van resultar ferides almenys una altra desena de persones. Fonts del Ministeri d'Interior marroquí van confirmar la mort d'aquesta dona, una de les sis que havia estat ingressada a l'hospital Hassan II de la localitat.

Del costat espanyol, quatre dones i un home -que habitualment es dediquen a traslladar mercaderies entre Ceuta i Marroc- van ser atesos a l'hospital Universitari de la ciutat.

Segons van explicar fonts policials, l'incident va tenir lloc al costat marroquí del pas del Tarajal II, un lloc destinat al pas de mercaderies al Marroc, que carreguen les dones i homes sobre les seves espatlles.

Les quatre dones i l'home, segons va assenyalar l'Institut Nacional de Gestió Sanitària (Ingesa), van haver de ser ateses a l'hospital de diferents policontusions produïdes pels forts cops patits, tot i que van acabar rebent l'alta en no ser necessària la seva hospitalització.