Una dona de 44 anys i el seu fill de 12 van ser assassinats a Alcobendas a mans de la parella d'aquesta, un home a qui la Policia Nacional busca després que ell mateix expliqués a un familiar que els havia matat. El presumpte homicida, a qui s'està buscant, hauria matat amb una arma blanca la dona i el nen en un domicili de la localitat madrilenya.

Un familiar del presumpte homicida va alertar del que havia passat a l'interior de l'habitatge i fins allà es van dirigir la Policia Nacional i els serveis mèdics de la Comunitat de Madrid, els sanitaris dels quals només van poder confirmar la mort de tots dos, que presentaven diverses ferides d'arma blanca i havien perdut molta sang.

No consta que hi hagués dictada cap ordre d'allunyament ni que la dona hagués denunciat prèviament la seva parella. Si es confirma definitivament que es tracta d'un nou cas de violència masclista, serien ja 22 dones les assassinades per les seves parelles o exparelles aquest any, la quarta a la Comunitat de Madrid.

La delegada del Govern a Madrid, Concepción Dancausa, va anunciar que el presumpte autor de la mort d'una dona i el seu fill està identificat i té «antecedents penals greus», tot i que no hi havia cap denúncia de maltractament anterior. «La policia l'està buscant, espero que el detinguin com més aviat millor», va afirmar Dancausa, tot afegint durant la celebració de la festa del Dos de Maig a Madrid que «entre tots hem de lluitar contra aquesta xacra».