Una menor de 13 anys va apunyalar ahir fins a cinc vegades a un altre menor de 14 anys a l'IES Valdebernardo, situat a Vicálvaro, ha informat a Europa Press un portaveu de la Prefectura Superior de la Policia Nacional.

L'agressió es va produir després d'una discussió entre els dos menors, quan la nena va clavar al menor un instrument punxant. Després de l'agressió, els professors van acudir a socórrer a la víctima i van cridar als serveis d'emergències.

Segons ha confirmat a Europa Press un portaveu d'Emergències Madrid, l'agredit va ser traslladat amb cinc ferides a l'Hospital Niño Jesús, on va quedar ingressat amb pronòstic reservat.

Les mateixes fonts policials han confirmat a Europa Press que la nena ha estat declarada inimputable perquè es tracta d'una menor. El Grup de Menors de la Policia Nacional (GRUME) investiga les causes d'aquesta agressió.

Per la seva banda, fonts de la Conselleria d'Educació de la Comunitat de Madrid han explicat a Europa Press que el succés va tenir lloc a final del matí en els passadissos. Un inspector acudirà aquest divendres al centre per recopilar dades de l'ocorregut i elaborar un informe.

Cada col·legi i institut de la regió, segons estableix el Decret de Convivència als centres docents de la Comunitat, té un reglament intern amb les mesures disciplinessis. L'IES decidirà la sanció per a la menor agressora.