L'excandidat presidencial veneçolà Henrique Capriles va denunciar la suposada detenció de 85 militars, reclosos per l'òrgan de Contrainteligencia Militar per haver expressat el seu «descontentament» amb la «repressió» dels cossos de seguretat contra les manifestacions opositores. «Són sergents, capitans, de tots els components de la Força Armada, la major part són de l'Exèrcit, oficials joves, i han estat detinguts només pel fet d'haver expressat descontentament», va afirmar el també governador de l'estat Miranda.

Segons la denúncia de l'opositor, es tracta d'un grup «d'uns 85 oficials» que estarien arrestats en una seu de la Direcció General de Contraintel·ligència Militar, a l'est de Caracas. Capriles va afirmar haver rebut aquesta informació de familiars dels detinguts, que li van expressar el seu desig de fer pública la denúncia.

Per altra banda, un dirigent estudiantil chavista de la Universitat Territorial José Antonio Anzoátegui va morir a causa de «diversos trets» a la ciutat del Tigre, a l'estat Anzoátegui, al nord-est del país. La Fiscalia va assenyalar que Juan López Manjares, de 33 anys, i president de la Federació de Centres Universitaris de l'esmentada universitat, «es trobava en una assemblea estudiantil» i en «finalitzar, un dels assistents se li va acostar i li va disparar diversos trets». La persona que va assassinar López va fugir posteriorment a bord d'«una moto amb rumb a la carretera nacional El Tigre-Ciudad Bolívar», va explicar la Fiscalia veneçolana.