La conductora beguda i drogada que en el matí de diumenge va atropellar un grup de ciclistes de Xàbia, dos dels quals van morir i tres més van resultar ferits, té antecedents per conduir sota els efectes de l'alcohol.

Segons ha pogut saber Levante-EMV, diari del mateix grup editor que Diari de Girona, al desembre de 2013 la dona, de 28 anys i veïna de Gandia, ja va ser detinguda per conduir amb una taxa d'alcoholèmia superior a la permesa, i per això mateix va ser sotmesa a un judici ràpid en què se li va retirar el carnet. La reincidència en la seva actitud suposa un agreujant, més encara quan, com va passar el diumenge, les conseqüències són una autèntica tragèdia.

La jove, que va atropellar un grup de sis ciclistes a la carretera N-332 a Oliva, dels quals dos van morir i tres pateixen ferides greus, ha passat aquest dilluns a disposició judicial del jutjat número 2 de Gandia, que instrueix el cas.

L'acusada, que respon a les inicials M. S. va donar positiu ahir a les proves d'alcoholèmia i estupefaents. Va ser detinguda i se li imputen dos delictes d'homicidi imprudent i 3 de lesions greus. Encara que no s'han revelat les causes del succés, tot podria apuntar a un descuit de la conductora del turisme.