Dos menors de 17 anys van morir a Madrid en caure pel forat d'un ascensor en un edifrici del districte de Salamanca. Tot apunta que el terra de l'ascensor es va desprendre i els joves van caure al buit des d'una altura equivalent a un novè pis. Es tracta d'un noi i una noia que van perdre la vida a l'acte i els serveis sanitaris del Samur només van poder confirmar la seva mort, que es va produir per politraumatismes.

Psicòlegs del Samur van haver d'atendre diversos amics i familiars que es trobaven al lloc dels fets per crisis d'ansietat, tot i que es desconeix si les víctimes residien en aquest immoble o estaven de visita.

La Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació i la Policia Científica va acudir al lloc dels fets per intentar aclarir el que va passar i esbrinar l'estat en què es trobava l'ascensor.

En aquest sentit, l'elevador havia passat favorablement a l'agost de l'any 2015 la inspecció tècnica periòdica a la qual s'han de sotmetre aquests aparells cada quatre anys , segons fonts de la Comunitat de Madrid. Les mateixes fonts van afegir que l'empresa contractada per la comunitat de veïns de l'immoble per encarregar-se del manteniment de l'ascensor va fer l'última revisió el mes passat i no va detectar cap tipus d'anomalia.

El director general d'Indústria de la Comunitat de Madrid, Francisco Javier Abajo, i tècnics del seu departament es van personar a l'edifici on es van produir els tràgics fets.