El líder laborista, Jeremy Corbyn, anirà a les eleccions generals britàniques del 8 de juny amb el programa més d'esquerres des dels passats anys vuitanta, en proposar un ampli pla de nacionalitzacions i de pujada d'impostos. L'esborrany del programa laborista va ser filtrat a diversos mitjans britànics, entre ells els diaris Daily Mirror i The Daily Telegraph, abans de la seva publicació la setmana que ve.

Tot i que les polítiques de Corbyn són ben conegudes, la filtració mostra l'abast de les idees del principal líder de l'oposició britànica, ja que el programa busca revertir moltes de les polítiques dels conservadors, com la privatització dels trens disposada per Margaret Thatcher (en el poder entre 1979 i 1990). Els ferrocarrils, el sistema dels quals va ser fragmentat i les línies venudes a diferents companyies, passarien una altra vegada a mans del contribuent britànic a mesura que vagin vencent les franquícies privades, mentre que es congelarien les tarifes dels trens.

Entre les propostes de Corbyn hi ha l'augment dels drets dels treballadors, la supressió de les retallades a diversos subsidis estatals disposats pels conservadors i augmentar els impostos de societats fins al 26% l'any 2022, davant del 19% actual. També vol apujar els impostos als que guanyin més de 94.400 euros anuals bruts i suprimir les matrícules universitàries. A més, Corbyn està a favor que el sector energètic britànic torni a mans estatals, així com el Royal Mail.