El fiscal general de l'Estat, José Manuel Maza, va demanar disculpes al secretari d'Estat de Seguretat, José Antonio Nieto, a qui els fiscals del cas Lezo fan referència en un escrit de «redacció confusa» que el vincularia amb la filtració a Ignacio González de les investigacions que se seguien contra ell. Maza va deixar clar que «en nom de la Fiscalia» volia demanar disculpes al número dos d'Interior per l'«error comès», després del que va explicar que la redacció de la frase en què el nom de Nieto apareix en l'escrit dels fiscals del cas Lezo «no ha estat molt afortunada».

Per altra banda, el Canal de Isabel II vendrà totes les seves empreses a Amèrica Llatina a través d'un procés «ordenat», segons va anunciar Ángel Garrido, president d'aquesta empresa pública madrilenya, investigada per presumpta corrupció en l'operació Lezo. «El Canal de Isabel II serà una empresa cent per cent pública l'activitat de la qual es circumscriurà exclusivament al territori estatal», va explicar durant la seva intervenció al ple monogràfic sobre el Canal celebrat a l'Assemblea de Madrid a iniciativa del PSOE- M.

Entre d'altres assumptes, l'operació Lezo investiga el possible sobrepreu en l'adquisició el 2001 de la filial llatinoamericana Inassa per part del Canal i la compra suposadament fraudulenta el 2013 de l'empresa brasilera Emissao Engenharia i Construçoes. El també conseller de Presidència, Justícia i portaveu del Govern autonòmic va informar que actualment 12 de les 25 empreses del Canal a Amèrica Llatina estan en processos de liquidació i dissolució iniciats o finalitzats.

En un altre ordre de coses, el principal acusat del frau milionari de subvencions en cursos de formació de Madrid, José Luis Aneri, va declarar al jutjat d'Instrucció número 9 de la capital que a l'abril de 2014 va arribar a un acord amb la Fiscalia pel qual se li oferien beneficis processals a canvi d'exculpar la Comunitat de Madrid, malgrat que responsables de l'Administració havien de supervisar la destinació d'aquells fons.