La investigació als EUA sobre el suïcidi de Gabriel Taye, de vuit anys, s'ha reobert després que sortís a la llum un vídeo en què es veu com el menor és assetjat a l'escola i queda estès durant diversos minuts a terra. Aquests fets es van produir dos dies abans de la seva mort. El passat mes de gener, Taye va ser trobat sense vida a casa seva a Cincinnati penjat amb una corbata, segons va explicar l'advocada de la família.

Divendres passat, la forense del comtat de Hamilton (Ohio) va anunciar que la investigació sobre el suïcidi del petit seria reoberta davant les noves evidències i la fiscalia estudia si presenta càrrecs pel que va passar.

El Districte Escolar de Cincinnati va donar a conèixer un vídeo de les càmeres de seguretat de l'escola de primària Carson on estudiava Taye. En les imatges s'aprecia un noi assetjant el menor que es va treure la vida abans que aquest caigui a terra; després altres passen al seu voltant -alguns d'ells propinant-li una patada. Minuts després apareixen diversos adults, que es fan càrrec de la situació i porten el menor fins a la infermeria.