Líders i institucions de tot el món van condemnar el «bàrbar» i «covard» atemptat terrorista a Manchester a la sortida del concert de la cantant nord-americana Ariana Grande, al qual assistien diversos milers de nens i adolescents. El papa Francesc va transmetre la seva tristesa pel «bàrbar atac» i va manifestar la seva «solidaritat» amb les víctimes i les seves famílies.

Des de Jerusalem, el president nord-americà, Donald Trump per oferir-li ajuda en la investigació de l'atemptat, que va titllar de «sense sentit i depravat». El magnat va recordar a May que els nord-americans «estan del costat del poble britànic» i que seguiran «lluitant contra el terrorisme».

Enèrgica reacció va tenir també el president de Rússia, Vladímir Putin, que va qualificar l'atac de «cínic i inhumà». «Confiem que els seus organitzadors no eludiran el càstig que mereixen», va escriure el cap del Kremlin.

Des de Barcelona, el rei Felip VI va expressar la seva «solidaritat i afecte amb el poble britànic» pel «terrible atemptat» i el suport d’Espanya a la lluita contra el terrorisme.