L'ADN trobat a la mà de la vídua de Vicente Sala no és del principal sospitós

Les restes podrien pertànyer a empleats del concessionari que van ajudar la dona o fins i tot a algun policia

25.05.2017 | 10:32

Les restes d'ADN masculines trobades a la mà de Maria del Carmen Martínez, vídua de l'expresident de la CAM Vicente Sala, després del seu assassinat no es corresponen amb el perfil genètic del seu gendre Miguel López, investigat per aquest crim. La víctima va ser assassinada de dos trets a boca de canó el passat 9 de desembre al concessionari de cotxes Novocar, un establiment de la família Sala-Martínez ubicat a Alacant que el propi López dirigia.

Els forenses que van practicar l'autòpsia al cadàver van recollir restes biològiques pertanyents a un home a la mà de la dona assassinada que han estat acarades per ordre judicial amb l'ADN de l'investigat amb resultat negatiu.

Fonts consultades van treure transcendència al resultat d'aquesta anàlisi, que encara no ha estat notificada a les parts, ja que l'ADN podria pertànyer a algun dels empleats del concessionari que van auxiliar María Carmen Martínez, a un sanitari o a un membre de les forces de seguretat.

De fet, encara que l'informe hagués revelat la coincidència del perfil genètic amb el del sospitós, la prova tampoc hauria estat determinant per establir la seva culpabilitat, ja que López va admetre que va lliurar a la seva sogra aquella tarda a la mà les claus del cotxe que ella havia anat a recollir a l'establiment. Miguel López es troba en llibertat provisional des del 20 de març, quan va pagar els 150.000 euros de fiança que li va imposar el jutge després de passar 39 dies en presó preventiva.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema