La Policia Nacional va arrestar una dona que, davant la impossibilitat de la seva germana de tenir fills, va mantenir relacions consentides amb el seu cunyat per quedar-se embarassada per tal de, un cop donat a llum el nadó, vendre'l als seus familiars per 5.000 euros, circumstàncies que van frustrar els agents. També va ser detingut el cunyat i pare biològic del nadó, segons va informar la policia en un comunicat, en el qual va explicar que aquest cas ha estat revelat gràcies a una trucada anònima.

L'embarassada va aprofitar la semblança física amb la seva germana per fer-se passar per ella a diferents centres de la província de Valladolid on acudia a les revisions mèdiques. Aquesta dona va donar a llum en un centre hospitalari de Valladolid en el qual va facilitar una documentació sanitària que, segons va poder comprovar la Policia posteriorment, corresponia amb la de la seva germana, una dona de 32 anys, amb la qual manté una gran semblança física.

No obstant això, els agents, alertats per aquesta trucada anònima es van desplaçar al centre i es van entrevistar amb la dona, que va mostrar en tot moment escassa col·laboració amb els policies davant les preguntes que li formulaven. A més, van detectar alguns trets que els van fer sospitar sobre la veritable identitat de la dona i van comprovar que, en realitat, estava utilitzant la documentació de la seva germana.

Els agents van determinar que el pare biològic era el seu propi cunyat, amb el qual va tenir relacions sexuals consentides. El nen estarà al servei de nounats de l'hospital fins que s'acrediti la veritable identitat dels progenitors.