Dues persones -conductor i acompanyant, que van donar positiu en alcohol i estupefaents- van ser detingudes per l'atropellament i posterior accident de trànsit a Marbella que va causar 10 ferits. Les anàlisis realitzades als dos homes, de 28 i 29 anys i de nacionalitat britànica, van concloure que els dos superaven la taxa d'alcoholèmia per conduir i un d'ells es trobava sota els efectes de la cocaïna i un altre del cànnabis.

La investigació ha de determinar quin dels dos detinguts conduïa el vehicle i si l'atropellament va ser fortuït o intencionat, encara que totes les hipòtesis apunten a aquesta segona opció. Tot i que encara s'investiga l'origen del succés, tot apunta que es tracta d'una baralla iniciada en un club de platja situat a Puerto Banús.

Dos dels deu ferits romanen encara ingressats a l'hospital Costa del Sol: una dona, amb diversos traumatismes i en situació estable, i un home, que va ser intervingut quirúrgicament d'una fractura de fèmur i es troba a l'UCI.

El succés es va produir cap a les nou de la nit de diumenge a Puerto Banús, on el vehicle va atropellar diverses persones i després va fugir dirigint-se a l'A-7, on va xocar contra un turisme i va causar una col·lisió múltiple.