Majors de 18 anys, guapes, amb bon físic, molta experiència posant copes, simpàtiques amb la gent i responsables. Aquests són alguns dels requisits que un conegut local de primera línia de la platja de Benidorm s'ha imposat en el càsting per seleccionar dones per treballar com a cambreres i guarda-robes totes les nits de la propera temporada alta. Però la cosa no acaba aquí. Perquè a més de determinades qualitats físiques i de caràcter hi ha dos requisits obligatoris que deixen de pedra: que estiguin solteres i que treballin amb talons.

Així publicita en diferents xarxes socials un càsting per seleccionar personal de cara a la temporada d'estiu 2017 al pub Richard New Look, en un missatge que signa el polèmic Julio "el Feroz", famós per participar en diferents programes de telerealitat com a concursant o contertulià i que ara exerceix com a encarregat d'aquest disc-pub. L'anunci, que el local va ordenar retirar ahir a la nit, ha estat en poques hores aliment de nombroses crítiques pel seu to masclista, denigrant i ofensiu cap a la dona, tant pels requisits com pel to en què s'expressa.

"No volem rotllos ni nuvis malalts gelosos esperant-les a les 5 a la porta per portar-les a casa, i molt menys a la barra controlant, en aquest cas no treballaria més i buscaríem una noia nova", recull textualment l'anunci, que a més afegeix, també de manera textual: "el que avisa no és traïdor, aquestes són les condicions, són fàcils i clares si a alguna no li agraden que no faci el càsting ni ens faci perdre el temps".

El missatge conclou indicant que les candidates estaran "obligades a treballar en talons o plataformes" i, encara que no fa al·lusió a les condicions laborals o el salari que percebran, indica que les interessades contactin amb "el Feroz" per privat.

"Està fora de to"

Consultat pel diari Información, del mateix grup editorial que Diari de Girona, sobre el to del missatge i el seu contingut, que converteix la dona en un reclam per al propi local, el propietari de l'establiment, Richard Romero, ha afirmat aquest matí desconèixer el contingut del missatge i s'ha desvinculat del mateix. Després de llegir-lo íntegrament, el conegut empresari a reconegut que l'anunci trasllada "les condicions de treball que es puguin demanar de manera bastant fort i fora de to", després de la qual cosa ha assegurat que s'havia donat ordre perquè fos retirat, una cosa que ja es va fer ahir mateix.

Finalment, Richard Romero ha demanat disculpes "si algú pot haver-se sentit ofès", però ha assegurat "que l'ànim no era ni de bon tros ofendre a ningú. Portem més de 20 anys en la nit de Benidorm i el que volem és treballar i que la gent s'ho passi bé, no buscar mals rotllos amb ningú ", ha agregat.