Almenys cinc persones han mort avui després d'un tiroteig en una zona d'oficines d'Orlando (EUA), segons han informat mitjans locals, tot i que fonts policials s'han limitat a assenyalar que en l'incident s'han produït "diverses víctimes".

El Canal 9 de Orlando (WFTV 9) ha explicat que són cinc les víctimes, inclòs l'atacant, en un succés que en principi -segons les fonts- no té res a veure amb terrorisme.

El trànsit ha estat tallat al lloc del succés i a la zona hi ha una gran presència policial, d'acord amb mitjans locals.

El tiroteig ha tingut lloc en una empresa. Una treballadora d'aquesta companyia que s'ha tancat en un bany quan el tiroteig ha esclatat ha trucar a la seva germana i li h adit: "El meu cap està mort".

La ciutat d'Orlando es prepara per recordar dilluns que ve a les 49 persones que van morir el 12 de juny de 2016 a la discoteca gai Premi a mans Omar Mateen, un guàrdia de seguretat d'origen afganès que va dir ser seguidor de l'Estat Islàmic, en la major matança per arma de foc en la història recent dels EUA