Cinc guàrdies civils van resultar ferits després de ser atropellats per un turisme que es va saltar un control de trànsit a l'A-4, a l'altura del quilòmetre 288, al terme municipal de Bailén (Jaén). El succés es va produir cap a les tres de la matinada d'ahir quan el conductor d'un turisme va ignorar els senyals que feien repetidament els agents de Seguretat Ciutadana, del Servei Cinològic i del destacament de trànsit que participaven en un control d'identificació de vehicles i persones a la A-4, en sentit Madrid.

Lluny d'aturar-se, el conductor va continuar la marxa a gran velocitat i va topar amb un altre vehicle que es trobava aturat en el control i que estava ocupat per dues persones que no van resultar ferides. També va impactar contra un dels vehicles de la Guàrdia Civil, colpejant un agent que va resultar ferit i va haver de ser traslladat a l'Hospital Alto Guadalquivir d'Andújar, d'on ja ha estat donat d'alta. Quatre agents més van resultar ferits lleus i van ser atesos pels serveis mèdics.

El turisme que es va saltar el control portava en un doble fons a l'interior un total de 13,5 quilos d'haixix, 1.860 euros i quatre telèfons mòbils, que han estat intervinguts, i els seus ocupants detinguts.