L'exconseller madrileny Francisco Granados va sortir del centre penitenciari d'Estremera 31 mesos després de ser empresonat pel cas Púnica, i va dir als periodistes que demanarà «responsabilitats» a la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil o a la Fiscalia pels informes contra ell.

Granados va sortir de la presó després d'abonar, amb les propietats presentades com a aval pels seus familiars, la fiança de 400.000 euros que li va imposar el jutge Eloy Velasco, instructor del cas Púnica, en què se li imputen els delictes de blanqueig de capitals, pertinença a organització criminal, tràfic d'influències, suborn, malversació, prevaricació i frau.

En sortir de presó va criticar durament els informes de la Guàrdia Civil que l'impliquen en aquest cas de corrupció i va anunciar que els anirà «desmuntant un per un».

L'exconseller de la Comunitat de Madrid fins i tot va dubtar que la trama Púnica de corrupció existeixi. «Després de llegir moltes parts del sumari, les que no estan encara en secret, després veure tot això jo no sé si existeix. Crec que no, però per descomptat si existeix ni formo part d'aquesta trama ni de bon tros soc el cap de la mateixa».