Un jove de 27 anys, veí de Sollana, va patir aquest diumenge diversos politraumatismes i una possible lesió medul·lar en caure d'un tobogan, conegut com 'La Cobra', d'un parc aquàtic de Cullera, a València.

Els serveis d'emergències van rebre una trucada poc després de les 16.30 hores alertant que al parc Aquópolis s'havia produït un accident que inicialment semblava de gravetat. Un cop al lloc dels fets, el SEM va prestar les primeres atencions al noi, el qual presentava un politraumatisme de caràcter greu pel que ràpidament es va decidir el seu trasllat amb una ambulància a l'Hospital Universitari de la Ribera a Alzira.

En una primera valoració dels sanitaris van apreciar que el jove podria patir una lesió de caràcter medul·lar, sempre a l'espera de les proves i l'anàlisi de la situació per part del centre hospitalari.

Segons les primeres versions realitzades per les persones que van presenciar el fet, una de les primeres hipòtesis que es valoren, encara que sense confirmació oficial, és que va ser una fallada de l'atracció. Tot apuntaria que el dispositiu de frenada va fallar i que el flotador que portava el jove va explotar, llançant-lo a l'aire i provocant-li ferides al cap i al clatell, amb un fort tall al crani en impactar al terra. Tot fa indicar que les instal·lacions del parc complien els requisits establerts ja que l'atracció fa tot just uns dies que havia obert les seves portes i havia passat les pertinents inspeccions tècniques.

Membres de l'equip de la policia judicial de la Guàrdia Civil es trobaven diumenge a la tarda al parc realitzant les primeres investigacions i els correspondrà a ells determinar les causes de l'accident.