L'autòpsia realitzada a l'Institut de Medicina Legal de Còrdova ha confirmat aquest dijous que l'expresident de Caja Madrid Miguel Blesa es va treure la vida a la finca cordovesa Puerto del Toro de Villanueva del Rey utilitzant una escopeta de caça de la seva propietat. "Les ferides que presenta el cadàver són compatibles amb el suïcidi", han determinat els especialistes en medicina forense, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació.

Fonts de la investigació van avançar ahir a la nit a Europa Press que la reconstrucció de les últimes hores de Blesa portava determinar que l'exbanquer es va aixecar de la taula quan esmorzava amb l'excusa de moure de lloc el seu cotxe per anar a la zona de cotxeres de la finca.

Diversos mitjans de comunicació van assenyalar ahir que abans d'això va preguntar al seu amic i gerent de Puerto del Toro: "Tens el telèfon de la meva dona, per si has de trucar-la?". A la zona de cotxeres va agafar un rifle del maleter amb el qual es va anar fins a la part davantera del vehicle, recolzant la culata de l'arma a terra i situant el seu pit sobre el canó.

Tot seguit va accionar el gallet. Va efectuar un únic tret, que va provocar que el cos de l'expresident de Caja Madrid copegés amb el capó, lliscant fins a caure desplomat a terra al costat d'una de les rodes.