La Policia Nacional ha descartat el mòbil terrorista en l'incident protagonitzat per un individu que aquest dimarts va ser detingut després d'entrar a la carrera al pas fronterer de Beni Enzar de Melilla al crit de "Al·là és el més gran", ferint lleu amb un ganivet a un agent, han informat a Europa Press fonts del cos.

L'incident ha ocorregut a les 7.35 hores. El policia nacional ha patit un tall en un dit de la mà, pel que ha precisat atenció mèdica. L'arrestat, que es troba pendent de ser identificat, és un home que va cridar "Allahu akbar", és a dir, "Al·là és el més gran". La Policia Nacional ha obert una investigació.

Fonts policials han precisat que a les 10.30 la investigació descartava el mòbil terrorista en un incident que es va produir quan l'agressor, amb problemes mentals, va tractar de burlar el dispositiu de seguretat de Beni Enzar, el principal pas fronterer entre el Marroc i la ciutat autònoma de Melilla. L'home portava un ganivet amb el qual va ferir un dels agents que el van reduir.

Del succés n'ha informat el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, al seu compte de Twitter passades les 9.30 hores. "La policia ha detingut un home que va atacar amb un ganivet als agents en el pas fronterer de Beni Enzar, un d'ells ferit lleu", ha explicat.