El futbolista argentí Alejandro "Lulo" Benítez s'ha acomiadat del futbol, ??un adéu que pot ser definitiu, per donar part del seu fetge per salvar la vida del seu nebot Milo de només nou mesos d'edat.

Aquest davanter de 30 anys juga al Central Larroque, equip que milita a la cinquena categoria del futbol argentí i aquest mes ha fet el pas per salvar el fill més petit de la seva germana Natàlia.

Segons explica el diari argentí Clarín, el nen patia una obstrucció de les seves conductes biliars que feien que l'única solució fos un trasplantament. A l'hora de buscar un donant, la mare del nen va resultar ser compatible, però va haver de ser descartada per estar operada del cor.

Davant d'aquesta situació 'Lulo' Benítez va fer un pas endavant per salvar Milo. Set hores d'operació per al futbolista i dotze per al nen que van sortir bé del quiròfan i que es recuperen favorablement de les seves intervencions.

El pare de Milo, Wilfredo Romaní, no ha deixat de donar les gràcies al seu Facebook a l'"heroi" que ha salvat al seu nen.