Una persona ha resultat morta i diverses ferides en irrompre un atacant armat amb un ganivet en un supermercat d'Hamburg (nord d'Alemanya), presumptament per robar, segons les primeres informacions policials.

Els voltants del comerç al barri de Barmbek, han quedat acordonades i tancades al trànsit en un ampli radi, han informat fonts policials d'aquesta ciutat a través del seu compte a Twitter.

Immediatament s'ha desplegat a la zona un fort contingent policial i, segons el diari popular "Bild", s'ha activat l'alarma antiterrorista, el que no ha estat confirmat per les forces de seguretat.

D'acord amb les primeres informacions, l'atacant ha atacat indiscriminadament les persones que es trobaven al supermercat, una de les quals ha mort.

Els fets han passat cap a les 13.00 GMT i uns minuts després la policia ha rebut la primera alarma, d'acord amb aquest diari, que publica una fotografia del presumpte agressor, detingut i a l'interior d'un cotxe policial, amb el cap cobert amb una bossa i aparentment ferit.