Dues dones han resultat ferides aquest migdia a Cullera en veure's sorpreses per la ruptura d'una branca de considerables dimensions d'un dels arbres situats davant de l'església de Sant Antoni, que s'ha desplomat sobre d'elles. Totes dues han estat traslladades ràpidament a l'Hospital de la Ribera. A la pitjor parada, de 68 anys d'edat, el cop li ha provocat un trencament de braç i danys al maluc, mentre que la seva companya, de 52, presenta danys lleus.

Les dues dones es trobaven assegudes en un banc de la zona quan van escoltar com la branca es partia. En aquest moment van intentar abandonar el lloc, però la caiguda les va afectar abans de poder evadir-se. Les dones han estat ateses ràpidament per dos sanitàries que, casualment, es trobaven al lloc dels fets i posteriorment han estat traslladades a l'hospital alzireny.

Fins al lloc dels fets s'han personat agents de la Policia Local, de la Guàrdia Civil, bombers i una ambulància. Poc després han arribat els treballadors municipals per tallar i retirar les restes. La tècnic municipal de Medi Ambient ha revisat l'arbre, situat en uns terrenys de propietat de l'església, la base presentava un bon estat, de manera que s'estudien diferents hipòtesis sobre el que ha pogut passar com que l'arbre estigués aguantant un excessiu pes en la copa o que el despreniment es degués a les altes temperatures. També han acudit i s'han interessat per la salut de les dues dones afectades la primera tinent d'alcalde, Sílvia Roca, i l'edil, Juan Vicente Armengol.

Tot i que la competència no és municipal, la regidoria de Parcs i Jardins ha anunciat que revisarà tots els exemplars vegetals que es troben a la zona per a més seguretat.