Vint persones van quedar ferides lleus ahir a la nit durant l'evacuació de més de 22.000 persones d'un concert de música electrònica per un incendi, al parc de Can Zam, a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès).

Segons que informen els Bombers de la Generalitat, l'empresa contractada per fer la vigilància mèdica del concert va atendre un total de vint persones per quadres lleus d'ansietat i contusions, durant l'evacuació, que va transcórrer sense incidents.

Els Bombers tenen previst revisar avui les restes de l'escenari del concert de música electrònica Tomorrowland, afectat ahir per un incendi juntament amb els tècnics de l'empresa que va fer el muntatge de l'estructura.

A més, al llarg del matí es retiraran les parts més inestables de l'escenari perquè es puguin començar les tasques d'investigació de les causes del foc, que es va iniciar durant un espectacle pirotècnic.

Les flames de l'incendi van arribar a una gran altura, visible des dels municipis adjacents de Barcelona i Sant Adrià de Besòs, i van ser gravades per nombrosos assistents al concert, que les van penjar immediatament a les xarxes socials.

El festival de música electrònica Tomorrowland de Can Zam a Santa Coloma és una rèplica amb actuacions en directe i la retransmissió de les actuacions de l'escenari principal a Bèlgica, a més de les que es fan en vuit països més.

La festa, anomenada Unite with Tomorrowland, havia de durar més de 12 hores, i comptava amb les actuacions en directe de Ruben Rider, Dj Valdi, Jose AM, Hektor Mass, Dj Nano, Abel Ramos, Albert Neve, Double Pleasure, Yves V, Ingrosso, Afrojack i Steve Aoki, entre altres.