Una operació policial està en marxa per capturar el conductor del camió que va provocar dissabte un accident al sud-est de l'Índia, després de xocar per «excés de velocitat» el seu vehicle amb el microbús en què viatjaven 13 espanyols, dels quals 4 van morir i 9 van resultar ferits. «Va escapar del lloc de l'accident i estem fent tot el que podem per capturar-lo», va explicar S.V. Rajasekhar, superintendent de la Policia del districte de Chittoor, on va tenir lloc el sinistre, a l'estat d'Andhra Pradesh.

El superintendent va assegurar que el conductor «és el responsable de l'accident» i s'ha presentat una denúncia contra ell. Segons va explicar Rajasekhar, el camioner conduïa «a una gran velocitat» i quan de manera inesperada va haver de girar, no va poder controlar el vehicle i va passar al carril contrari, col·lidint amb el microbús en què viatjaven els espanyols. Després del xoc frontal, la part davantera del vehicle que portava els espanyols va quedar totalment destrossada, causant també la mort del seu conductor.

Per part seva, les autoritats índies van concedir els permisos necessaris perquè puguin ser repatriats a Espanya els cadàvers dels quatre espanyols morts. «Han finalitzat tots els tràmits», va anunciar el subcomissari de la Policia Chetan Singh Rathor, encarregat de l'àrea de la ciutat de Bangalore, al sud de l'Índia, a la qual van ser traslladats els cadàvers. «Ara estan intentant reservar el vol per fer les repratiacions, aquest és l'últim pas», va afegir Singh.