Mitja vaca i mig porc. És el que ha tornat aquest matí el mar a les platges d'Urbanova i el Postiguet, respectivament, segons acaba de confirmar el servei de socorrisme dels arenals alacantins.

En el cas de la vaca, es tracta de "mitja vaca o més", una peça que els treballadors de salvament calculen que té "300 quilos o més".

La vaca ha aparegut a la zona on aparquen les caravanes, davant del saladar d'Aigua Amarga. La Policia Local es va personar a la zona.

A l'espera de l'arribada dels serveis de neteja, que acudiran a retirar el cadàver, els socorristes han tancat uns cent metres de platja a l'estar molt descompost i haver trossos disseminats.

Pel que fa al porc, han estat els Bombers els que han anat a retirar-lo al Postiguet. Aquest matí hi ha bandera groga a les dues platges d'Alacant i el mar està regirat.

Cal recordar que fa quatre anys també va aparèixer el cadàver d'una altra vaca a la platja d'Arenals del Sol. El cos en descomposició, com és lògic, va causar gran sorpresa entre els banyistes.