Un tribunal de Malàisia va presentar més de 600 càrrecs de violació, sodomia i assalt sexual contra un home que presumptament ha abusat de la seva filla adolescent durant els últims dos anys. La fiscalia va necessitar dos dies per llegir els 626 càrrecs que imputa a l'acusat, un agent d'un fons d'inversió de 36 anys que hauria abusat de la seva filla al seu apartament a Petaling Jaya, als afores de Kuala Lumpur, segons el diari The Star.

La víctima, de 15 anys, va començar a patir els abusos en anar a viure amb el seu pare, després que aquest es divorciés el 2015 d'una dona que es va quedar amb la custòdia de les seves dues germanes menors.

L'acusat va ser detingut el 26 de juliol, un dia després que la mare presentés una denúncia a la Policia en conèixer els abusos que va patir la seva filla gran. Aquesta va explicar a la seva mare la seva situació després que el seu pare li revelés els seus plans perquè les seves altres dues filles anessin a viure amb ell, segons va explicar la fiscal, Nordalina Ali.