Almenys quatre persones que formaven part d'una manifestació antifeixista han resultat ferides en ser atropellades aquest dissabte per un cotxe a la ciutat de Charlottesville, escenari de fortes tensions en les últimes hores per una cancel·lada marxa de supremacistes blancs, segons ha confirmat la Policia local a la cadena CBS.

La Unió Americana per les Llibertats Civils (ACLU) havia verificat prèviament en el seu compte oficial de Twitter, les imatges de l'atropellament, efectuat segons testimonis per un turisme platejat que es va obrir pas entre els manifestants a tota velocitat, abans de col·lisionar contra una camioneta.

Charlestonville es troba ara mateix sota estat d'emergència pels forts enfrontaments entre grups supremacistes blancs i neonazis contra integrants de moviments d'extrema esquerra.

Els supremacistes s'havien concentrat per protestar contra l'enderrocament de l'estàtua del general confederat Robert I. Lee i símbol de l'era esclavista del Sud d'Estats Units, tal com havien ordenat les autoritats de la ciutat.

Almenys una persona ha resultat detinguda al final d'aquests enfrontaments, dissolts per la Policia antidisturbis.