La Policia Nacional està investigant almenys una altra mort sospitosa d'una pacient, ocorreguda el 2015 a l'hospital Príncep d'Astúries d'Alcalá d'Henares, que presumptament estaria relacionada amb l'auxiliar d'infermeria Beatriz LD, detinguda dissabte acusada d'haver matat una malalta de 86 anys injectant-li aire a les venes. Els agents de la Unitat d'Homicidis han reobert un cas ocorregut fa dos anys en el mateix hospital i en circumstàncies similars, i que es va tancar per falta de proves, després d'analitzar i entrevistar tots els sospitosos, ja que la pacient també estava sent assistida per Beatriz.

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, va assegurar que les primeres sospites de la policia van sorgir fa mesos i que la investigació «durava ja algun temps». Va afegir que la Conselleria de Sanitat ha col·laborat amb la Policia de manera «molt estreta» i que això precisament «ha permès arribar a una detenció». De fet, amb autorització judicial i coneixement de les autoritats sanitàries, es va instal·lar una càmera al passadís de la planta 5 B de l'hospital. Aquesta càmera podria haver gravat el moment del dia 2 d'agost en el qual presumptament l'auxiliar d'infermeria va injectar la xeringa que va acabar amb la vida de l'anciana de 86 anys, que havia de rebre l'alta mèdica després de recuperar-se de la seva malaltia.

Els pares, i alguns amics i veïns de Beatriz van defensar la seva innocència i van expressar la seva incredulitat davant la possibilitat que fos l'autora del crim. Alejandro, el pare de Beatriz, va lamentar que la premsa estigui «vulnerant el principi de presumpció d'innocència» de la seva filla, de qui la seva mare, Maria, va dir també que «és innocent».

Aquest cas té certes semblances amb el del zelador d'Olot, Joan Vila, que va ser condemnat a 127 anys de presó per assassinar onze ancians al geriàtic en el qual treballava.