Els pares del nadó que va donar positiu en un examen de cocaïna que va ser practicat en un hospital de Valladolid van ingressar a la presó per ordre del jutge, davant del quan van comparèixer ahir després de la detenció dimecres passat de tots dos, els quals van formular denúncies mútues creuades.

Els pares de la nena, que en una avaluació mèdica que va ser desenvolupada a l'Hospital Clínic de Valladolid no va presentar signes d'haver patit abusos sexuals, van presentar dues denúncies creuades, una de la mare per suposats maltractaments de la seva exparella comesos contra ella, i una altra del pare, en aquest cas per presumptes abusos de la mare contra la seva filla de només dotze mesos.

Els agents van arrestar llavors el pare i la mare de la nena dimecres passat, mentre es va decidir que la menor fos avaluada a l'Hospital Clínic Universitari de Valladolid, on els metges no van observar signes que hagués patit abusos, encara que sí li va ser detectada una intoxicació per consum de cocaïna.

Serveis socials

En aquell moment es va decidir que la custòdia de la nena passés en principi a l'àvia materna i dijous als Serveis Socials de la Junta de la comunitat autònoma de Castella i Lleó. Després de romandre en dependències policials, els pares van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció número 1, en funcions de guàrdia, que va ordenar el seu ingrés a la presó.