Alarma a l'estació de la ciutat francesa de Nimes per un fals tiroteig

20.08.2017 | 01:00

L'estació central de trens de Nimes, al sud de França, va ser evacuada ahir per la policia en una «operació de verificació» després que algú alertés d'una situació «sospitosa» en aquest recinte. Tot i això, una portaveu del Ministeri de l'Interior francès va confirmar que no havia passat res.

Per la seva banda, un portaveu de la policia municipal de Nimes va indicar que l'estació s'havia evacuat, però va insistir que no s'havia produït cap tiroteig, com apuntaven les primeres informacions.


Periodistes reclosos

Poc abans, l'organització de la Vuelta Ciclista a Espanya, que començava en aquesta ciutat francesa, va informar a la premsa que cobria aquest esdeveniment que s'havia produït «un tiroteig» a l'estació. La mateixa organització va demanar als periodistes que no sortissin de la sala de premsa, situada a uns 400 metres de l'estació, perquè, segons van indicar, hi havia una persona armada.

El diari francès Midi Libre va publicar en la seva edició digital que «un o diversos individus podrien estar armats» dins del recinte, on assenyalava que les forces de l'ordre havien procedit a la seva inspecció mentre que la resta de l'estació s'havia tancat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema