Un cotxe ha atropellat aquest dilluns dues parades d'autobús en el port vell de la ciutat francesa de Marsella, segons ha informat la Policia.

El diari local 'La Provence' ha explicat que el cotxe s'ha encastat primer contra una parada d'autobús al barri de la Creu Roja i després s'ha dirigit cap a una segona parada en La Valentina.

Fonts policials citades per 'La Provence' han assegurat que una dona de 42 anys ha mort en La Valentina i una altra dona de 29 ha resultat ferida en Creu Roja, però aquesta informació no està confirmada.

El conductor hauria estat detingut l'altura del túnel de Sant Maurici, que baixa fins al port vell, segons aquest mateix rotatiu francès.

La Policia Nacional de França ha anunciat en Twitter que ha engegat un operatiu i ha demanat als habitants de Marsella que evitin la zona del port vell.

De moment, es desconeix si es tracta d'un accident o d'una acció deliberada. França està en estat d'emergència des dels atemptats perpetrats per Estat Islàmic el 13 de novembre de 2015 a París, que van deixar 130 morts.