Un home de 43 anys va ser detingut per la Guàrdia Civil a la Corunya després d'haver assassinat la seva sogra i d'haver fugit amb el seu fill de vint-i-un mesos. Els fets es van produir de matinada al barri corunyès de Monte Alto, quan l'ara arrestat va matar la seva sogra, de 73 anys, i posteriorment va fugir.

Els agents de la Guàrdia Civil el van localitzar cap a les sis del matí a la localitat veïna de Fonteculler, al municipi de Culleredo, i van procedir a detenir-lo. En aquell moment, el suposat assassí ja tenia bitllets d'avió per a ell i el seu nadó, que havien d'agafar a l'Aeroport d'Alvedro, al mateix terme municipal on va ser detingut.

Va ser un familiar de la víctima qui va alertar en un primer moment la Policia Local, que va avisar la Policia Nacional en acudir a l'habitatge i trobar el cadàver en un bassal de sang.

El Jutjat d'instrucció número sis de la Corunya, de guàrdia en el moment dels fets, s'ha fet càrrec del cas i ha decretat el secret de les actuacions mentre espera el pas a disposició judicial del detingut.

Un veí de l'edifici on es van produir els fets va explicar als periodistes que la dona morta residia allà des de feia un any amb la seva filla, la parella del suposat assassí, i els dos fills d'aquesta. Va ser la filla de la víctima, segons aquest testimoni, qui va trobar el cos i va alertar la Policia, mentre deixava el seu fill gran amb un amic i avisava que la filla petita se l'havia endut l'autor dels fets, que no residia a l'immoble. Al veïnat no recorden cap discussió prèvia.