El president dels EUA, Donald Trump, va considerar que la tempesta Harvey -que ja ha causat una desena de morts- ha arribat a «proporcions èpiques» i va expressar el seu agraïment als serveis d'emergència i a les autoritats locals, que s'han encarregat de coordinar l'evacuació de 17.000 persones a l'estat de Texas. Trump va fer aquestes declaracions durant una reunió amb el governador de Texas, el republicà Greg Abbott, i altres oficials a Corpus Christi (Texas), una ciutat de 320.000 habitants que divendres va rebre l'impacte de l'huracà quan va tocar terra amb vents de 215 quilòmetres per hora. «La proporció ha estat èpica. Mai ningú ha vist alguna cosa com aquesta i només vull dir que ha estat un honor per a nosaltres treballar amb el governador i amb tot el seu equip», va assenyalar Trump.

Els talons que va decidir portar la primera dama dels Estats Units, Melania Trump, en l'inici del seu viatge a les zones afectades per Harvey van causar gran enrenou, tot i que quan va baixar de l'Air Force One s'havia canviat i portava calçat esportiu.

L'aigua acumulada a zones del sud-est de Houston per les intenses pluges de l'ara tempesta tropical Harvey ha arribat 1,25 metres, un rècord històric a l'estat, va informar el Centre Nacional d'Huracans (NHC) dels Estats Units. Va destacar en un butlletí que els pluviòmetres de Texas indiquen que «s'ha trencat el rècord de pluja acumulada per un cicló tropical a Texas», en arribar als 1,25 metres a Mary's Creek, al sud-est de Houston, la quarta ciutat més poblada del país. Es tracta d'una quantitat superior als 1,21 metres mesurats a la localitat texana de Medina durant el pas de la tempesta tropical Amelia el 1978.

Els experts del NHC van alertar novament sobre les «pluges torrencials» que continuen caient sobre el sud-est de Texas i sud-oest de Louisiana, i va instar de nou la població a «no intentar viatjar a les zones afectades».