Un nadó de tot just quatre mesos d'edat ha mort al migdia d'aquest dimarts 5 de setembre a Oliva (València) mentre es trobava a la guarderia en què l'havien deixat els seus pares, una jove parella de la localitat molt coneguda per ser fallers de la comissió de Sant Francesc i regentar un bar prop de la llar d'infants on es va produir la trista notícia.

Tot i que les causes exactes de la mort s'hauran de determinar amb el resultat de l'autòpsia, tot apunta a la crida mort sobtada, consistent en una fallada cardíaca que afecta nadons de curta edat i contra la qual encara no s'ha aconseguit remei.

Els fets van tenir lloc a la llar d'infants Pinocho de la localitat, on els pares van deixar al petit per poder desenvolupar les seves activitats laborals quotidianes.

Segons van assenyalar diverses persones, cap a les 12.30 del migdia les cuidadores d'aquest establiment, que havien deixat dormint al petit, van anar a despertar-lo, però el nen ja no va respondre. Immediatament van cridar al servei d'emergència mèdica que, desplaçat fins al lloc, ja no va poder fer res per reanimar-lo.

La presència de l'equip mèdic, de la Guàrdia Civil i de la Policia Local va alertar nombroses persones, que es van congregar a les portes de l'establiment fins que es van assabentar de la tràgica i trista notícia.

El succés, que ha sumit en el desconsol i en el dolor a les famílies de la jove parella, va deixar commocionada a bona part de la ciutat, en ser fill de dos persones molt conegudes i que participen en activitats socials i culturals.