Rescaten un nadó coberta de formigues i terra d'un abocador. Va passar a Floridablanca, Santander (Colòmbia) gràcies a l'alerta que va donar un 'sense sostre' de la ciutat, que estava caminant i va ser sorprès pel plor de la petita. Segons relata el diari El Colombià, l'home que viu al carrer va seguir el so fins a una zona boscosa.

Quan per fi va trobar la font del plor, es va adonar que era un nadó. El nadó, que encara tenia el cordó umbilical, estava cobert per formigues i terra. El fang li arribava als ulls i genitals. A més, tenia ferides a l'esquena.

L'home que va descobrir aquest macabre succés va avisar la policia, que va rescatar a la petita i la van traslladar a l'Hospital de Floridablanca. Un cop allà, els metges van assegurar que la nena tenia símptomes d'hipotèrmia, laceracions a l'esquena i una olor fètida molt forta. Actualment, després de la neteja i els primers auxilis, segueix sent atesa en aquest centre sota cures especials.

Segons l'informe mèdic de l'hospital, la bebè havia nascut amb 38 setmanes de gestació i va pesar 2.200 grams. La policia ha informat que es van reunir bolquers i elements de neteja per poder atendre la nena. Ja s'ha obert una investigació per trobar el parador de la mare.