El col·legi Nuestra Señora del Carmen de Estepona (Màlaga) va haver de comprar 300 menús infantils d'un establiment de menjar ràpid per al dinar dels alumnes del menjador del centre davant la manca de personal de cuina, segons va explicar el director de l'escola, Rafael Aguilar.

Un total de 1.200 euros és el que va costar al col·legi la solució buscada en recórrer a un local de les hamburgueseries Burger King. La presidenta de l'Associació de Mares i Pares d'alumnes (AMPA) del centre, Martina Fernández, va assenyalar que «no és un problema puntual, sinó una mancança que s'arrossega des del curs passat» perquè «va ser necessari encarregar en dues ocasions pizzes per als alumnes» davant les baixes que no es cobrien.

Ahir va sorgir el problema en estar al col·legi únicament un dels tres empleats de la cuina, que es va veure impossibilitat per atendre tants comensals en solitari i que en realitat havia anat a suplir un dels tres treballadors amb els quals s'atén habitualment aquest servei. Aquesta situació es va produir en estar la cuinera de baixa des de dimarts per malaltia, estar una de les places d'ajudant de cuina vacant en haver obtingut el trasllat la persona que l'ocupava i coincidir amb la renúncia de l'altra ajudant.

Aguilar va explicar que la delegació d'Educació de la Junta d'Andalusia a Màlaga ha contractat provisionalment un càtering privat per cobrir les necessitats del menjador fins que es puguin cobrir les baixes del personal.