Tres homes van resultar ferits, dos d'ells per arma de foc, a conseqüència del tiroteig que es va produir molt a prop d'una escola durant una baralla a la localitat valenciana de Paterna. El tiroteig va tenir lloc poc abans de les deu del matí i després de l'incident van ser detingudes cinc persones, tres d'elles els ferits, a més d'intervenir-se una pistola, un revòlver i diversos ganivets.

Fins al lloc dels fets es van mobilitzar una unitat de Suport Vital Bàsic i un SAMU, que van assistir un home de 26 anys amb ferides d'arma de foc i que va ser traslladat a l'hospital La Fe. A més, van atendre un altre home, de 36, amb policontusions i que també va ser traslladat al centre hospitalari l'Arnau de Vilanova. En el mateix incident va resultar ferit per arma de foc un altre home que va anar pels seus propis mitjans al centre de salut més proper i des d'allà va ser traslladat a La Fe.

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, va assegurar que el tiroteig es va produir després d'una disputa «aparentment entre dos clans d'ètnia gitana per una qüestió relacionada amb la droga». Moragues va afegir que un dels tres ferits en el tiroteig «està molt greu».