Quatre menors d'edat acollides en un centre de protecció depenent de la Ciutat Autònoma de Melilla van comparèixer davant la Fiscalia de Menors després que dimecres agredissin una treballadora del centre per protegir una altra nena a la qual estaven atacant. El conseller de Benestar Social, Daniel Ventura, va assegurar que la dona agredida ja ha presentat una denúncia davant la Direcció Superior de Policia de Melilla, després de passar una revisió mèdica.

Les denunciades són quatre menors d'edat, dues de nacionalitat espanyola i dues estrangeres, que havien format «un grup d'assetjament a totes les nenes del centre» d'acollida, el Centre Assistencial, on també portaven a terme «robatoris, agressions físiques i fins i tot amenaces a treballadors». El conseller va explicar que aquesta situació s'estava produint des de fa temps i que en el cas d'aquestes quatre menors d'edat, a més de «sobresortir pels seus mals comportaments», també hi ha «una alta probabilitat de delictes continuats».

En el cas de dijous, segons Ventura, la treballadora va intentar aturar una agressió d'aquestes quatre menors contra una altra nena, però finalment van acabar sent ella l'agredida.

A més de la denúncia de l'empleada agredida, el conseller va assenyalar que els treballadors del centre ja havien presentat al matí una altra denúncia «pel que estan vivint durant moltes setmanes», fins al punt d'afirmar que «el que estan suportant és inhumà».