L'hereva del gegant dels cosmètics L'Oréal, la francesa Liliane Bettencourt, considerada la dona més rica del món, que es va veure embolicada en diversos escàndols d'ordre polític i judicial relacionats amb un conflicte familiar, va morir als 94 anys. La seva filla única, Françoise Bettencourt Meyers, va explicar que la seva mare va morir al seu domicili «tranquil·lament».

Segons la classificació de la revista Forbes del passat mes de març, la seva era la catorzena fortuna mundial i la primera de la llista de dones amb 39.500 milions de dòlars. L'anunci de la seva mort va coincidir amb un dictamen judicial en un dels múltiples processos que van esquitxar la seva figura en els últims anys.

El Tribunal d'Apel·lació de Bordeus va confirmar l'absolució de cinc periodistes que havien estat imputats per intromissió en la intimitat de la multimilionària en publicar el contingut d'unes gravacions fetes el 2009 i 2010 pel seu majordom de llavors al palauet familiar a la ciutat de Neuilly sur Seine, limítrof amb París.