El popular jutge de Menors de Granada, Emilio Calatayud, va assegurar en la seva intervenció al programa La Mañana de la Primera de Televisió Espanyola que «perdoneu-me l'expressió, però les nenes actualment es fan fotos com si fossin putes», afirmació que durant tot el dia va provocar una gran indignació a les xarxes socials.

El jutge, convidat pel magazín presentat per María Casado, participava en una secció per oferir el punt de vista d'«una de les veus més experimentades en aquest assumpte», segons Casado, sobre les agressions de menors als seus pares. Sobre aquest tema, Calatayud va revelar que no només ha augmentat el nombre de menors que agredeixen els seus pares, sinó que també augmenta el nombre d'agressors que «cada vegada són més petits».

Fins a aquell moment el jutge va mantenir la línia expressiva a la qual té acostumada l'audiència. No obstant això, durant la seva intervenció també se li va demanar opinió sobre la recent defunció de la influencer Celia Fuentes. Aquest va ser el moment en el qual el jutge amb total claredat va expressar que «les nenes es fan fotos com si fossin putes». L'allau de critiques rebudes a través de Facebook i Twitter no es va fer esperar.

En tot cas, el jutge va continuar amb la polèmica en aclarir les seves paraules i intencions a través del seu blog, l'última entrada del qual va titular «Hi ha nenes, i nens, que es fan fotos com si fossin putes i putos i les pugen a les xarxes». Va afegir que «l'estrany» és que escandalitzi més la forma de donar el missatge que el contingut d'aquest, que és el que veu «veritablement preocupant».