La policia ha detingut dos joves, un d'ells menor d'edat, per disparar durant una baralla una pistola de fogueig en un vagó de metro de Madrid sense causar ferits, tot i que el succés va obligar a desallotjar el tren i a interrompre el servei en dues línies. Dos joves van començar a barallar-se violentament cap a les dues de la tarda i un va treure un ganivet i l'altre una pistola, que després es va saber que era de fogueig, arribant a fer una detonació (un soroll com el d'un tret però sense bala, i que com a molt pot causar cremades si es fa molt de prop).

Els passatgers es van espantar i alguns es van llançar a terra, segons van publicar diverses persones a les xarxes socials, i un d'ells va activar el fre d'emergència, fent que el tren s'aturés a aproximadament 150 metres d'una estació. Alguns passatgers van obrir les portes activant l'obertura d'emergència i van baixar a la vies per caminar cap a l'estació, mentre el conductor del comboi i altres treballadors de Metro i vigilants van acudir i els van acompanyar perquè ho fessin ordenadament i sense incidents. També va acudir immediatament la policia, ja que al lloc de comandament de Metro sempre hi ha un agent, que va entrar al vagó i va arrestar els dos joves de la baralla, que seguien intentant agredir-se.

No es va registrar cap ferit, segons va destacar la Delegació del Govern i Emergències Madrid. Només va ser atès pel Samur, per una crisi d'ansietat, el conductor del tren. L'estació va haver de ser desallotjada i es va precintar la sortida de la boca de metro del Carmen.