L'advocat d'Ignacio González, Esteban Mestre, va negar que aquest tingui diners o béns immobles a l'estranger, després que fonts de la recerca asseguressin que l'Audiència Nacional s'ha confiscat a Colòmbia de 5,4 milions de dòlars i diverses propietats de l'expresident madrileny.

En un comunicat, l'advocat de l'expresident de la Comunitat de Madrid va manifestar la seva «perplexitat» per aquesta informació. «Ignacio González no té cap testaferro, ni societats, ni comptes bancaris, ni diners, ni béns immobles a l'estranger, ni personalment ni a través de la titularitat fiduciària de tercers», va dir.

A més, va recomanar mantenir una «enorme cautela» davant aquest tipus de notícies que, segons va dir, «emanen d'una causa que es troba en secret d'actuacions, per la qual cosa les parts no poden conèixer el realment actuat, ni garantir la fiabilitat del transmès, ni corroborar el seu contingut».

«El fet que aquesta dada no es reculli en l'acte que acaba d'ordenar l'excarceració d'Ignacio González permet també dubtar de la seva rellevància», va apuntar.