Almenys tres persones van morir i una dotzena van resultar ferides en un tiroteig ocorregut en una escola d'educació secundària de la petita localitat nord-americana d'Aztec (Nou Mèxic). El xèrif del comtat de San Juan, on s'ubica Aztec, Ken Christesen, va assegurar que almenys tres persones van morir en el tiroteig i que l'atacant també va morir, sense especificar si aquest es troba entre les esmentades víctimes mortals.

Per la seva banda, el cap del Departament de Policia de Aztec, Mike Heal, va dir poc abans que el tirador estava «neutralitzat», sense aportar més detalls. En les seves declaracions, Heal no va precisar si les persones que van perdre la vida són estudiants o professors de l'escola secundària assaltada.

L'alcaldessa d'Aztec, Sally Burbride, va confirmar que l'atacant havia estat «neutralitzat» i que no existien més amenaces per a la seva comunitat, una població de poc més de 6.000 habitants situada al nord de l'estat de Nou Mèxic, a tres hores d'Albuquerque.

L'escola va ser posada immediatament sota custòdia de les forces de l'ordre després del tiroteig i els alumnes van ser evacuats de l'edifici i traslladats a dependències policials, segons van relatar els mitjans locals.