Dues persones, un home i una dona d'uns 70 anys, van morir en l'incendi d'un habitatge que es va produir de matinada a Casar, a la província de Guadalajara. Fonts de la Delegació del Govern a Castella-la Manxa van assenyalar que els morts són un home, que va perdre la vida cremat, i una dona, morta per inhalació de fum. Fonts properes a la investigació van apuntar la possibilitat que el foc s'hagués originat de forma fortuïta, amb origen en algun tipus d'electrodomèstic.

La Diputació de Guadalajara va assenyalar en un comunicat que les dues víctimes un matrimoni i que a l'habitatge també hi havia una filla i un nét, que van aconseguir sortir pel seu propi peu de la casa. Fins al lloc del succés van acudir agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local del Casar, bombers d'Azuqueca d'Henares, un metge d'Urgències, una UVI i una ambulància de suport vital.

Segons va informar el Consorci de Bombers de la Província de Guadalajara al seu compte de Twitter, l'incendi es va produir de matinada a la urbanització El Coto. A més, fonts del servei d'emergències 112 van informar que l'avís sobre l'incendi es va registrar poc abans de les set de la matinada en aquesta urbanització.