El número 06914, afortunat ahir amb el tercer premi del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, no agradava als socis de l'Associació de la Tercera Edat d'Alagón (Saragossa) perquè era «lleig i molt baix», però el seu president, Raimundo Gustrán, va apostar per ell perquè tenia «un quatre», i va encertar.

La seva decisió va deixar en aquesta població, capital de la Ribera Alta de l'Ebre, situada a uns trenta quilòmetres de Saragossa, 22,5 milions d'euros en 45 sèries que va vendre l'associació en participacions de cinc euros.

Gustrán va assegurar que va ser ell qui va triar el nombre, com ho fa sempre el dirigent del col·lectiu que ell encapçala des de fa vuit anys i entre els quals recordarà, sens dubte, el dia d'ahir.

Encara que socis i coneguts li deien que era un número «baix i lleig», però el 06914 li va agradar perquè «porta un quatre» i se'l va quedar.

L'administració número 1 de Catral, a Alacant, va repartir 27,5 milions d'euros en el tercer premi de la Loteria de Nadal, que correspon al número 06914, mentre que la també número 1 de Rafelbunyol, a València, va distribuir 2,5 milions d'euros més del mateix premi.

En l'administració de Catral, situada al carrer Manuel Flores, es van vendre 55 sèries del 06914, premiat amb el tercer premi, amb el qual va repartir 27,5 milions d'euros.