La Policia Nacional investiga si l'accident ocorregut dissabte en què van morir dos joves en xocar contra una gasolinera a Benicàssim (Castelló) és un cas de violència de gènere. Els dos joves, una noia de 20 anys i un noi de 29, pel que sembla havien estat parella sentimental però van trencar la relació al novembre, i aquest mes un familiar de la noia va denunciar que el jove l'havia intentat atropellar. Com a conseqüència d'aquesta denúncia, el jutge va dictar una ordre d'allunyament de la jove. A més, el noi tenia antecedents per maltractaments comesos sobre una altra dona.

En conèixer aquestes dades, la Policia Nacional ha iniciat una investigació per determinar si l'accident és un cas de violència de gènere, i està a l'espera de l'informe de la Guàrdia Civil de Trànsit per conèixer si l'accident es va produir de forma fortuïta o va ser intencionat.

Els joves van morir dissabte en un accident que es va produir cap a tres quarts de set del matí, quan el turisme va sortir de la via i va xocar contra una gasolinera situada al terme de Benicàssim, en sentit cap a Barcelona, i es va incendiar, segons van informar fonts del Consorci provincial de Bombers de Castelló.

En arribar al lloc, els bombers es van trobar que l'incendi del turisme estava pràcticament controlat pels treballadors de la benzinera, que van utilitzar extintors per apagar les flames. Els treballadors havien tret a més una de les víctimes del vehicle i els bombers van procedir a excarcerar l'altra, tot i que els metges que van anar-hi només van poder confirmar la mort de tots dos. A més, van atendre un home de 38 anys que en aquell moment era a la gasolinera.