L'informe preliminar de l'autòpsia indica que es tracta d'una dona probablement d'entre 18 i 20 anys, de cabell llarg i fosc. La causa de la mort es troba "en estudi" i no s'han trobat signes de violència però sí indicis clars de criminalitat, segons indica el TSXG.

El Institut Mèdic gallec va decidir traslladar les restes de Diana Quer al Centre d'Antropologia Forense de Verín. El cos es troba en estat de saponificació, és a dir, quan el greix corporal es converteix, per hidròlisi, en un compost similar al sabó. Un estat de conservació propi de cadàvers submergits en aigua.

Serà l'expert forense Fernando Serrulla qui es faci càrrec de l'autòpsia de la jove de 18 anys que va desaparèixer a l'agost de 2016. Uns 500 dies han transcorregut des de llavors. El cos va ser trobat en un pou d'una vella nau de Rianxo.

Una de les claus del cas, després de la detenció de José Enrique Abuín que va confessar davant els agents el crim, és conèixer els detalls del succés. Entre altres qüestions, es busca saber si hi va haver o no violació.